Tehotenské fotenie Košice

Zachyťte výnimočné momenty svojho tehotenstva pomocou fotografie


Keďže najvzácnejšie okamihy v živote sú často spojené s príchodom nového života na svet, špecializujeme sa na zachytenie týchto autentických a krásnych okamihov prostredníctvom tehotenskej a detskej fotografie. Chápeme dôležitosť vytvárania nadčasových spomienok, ktoré si vy a vaša rodina budete uchovávať po celý život. S vášňou pre zachytenie jedinečných osobností a väzieb rodín sa snažíme vytvoriť pre vás a vašich blízkych pohodlný a príjemný zážitok. Dovoľte nám, aby sme vám pomohli zachytiť tento výnimočný okamih vo vašom živote pomocou našich odborných služieb fotenia tehotenstva a materstva – Tehotenské fotenie Košice

Balíky fotení

Verím, že každý klient si zaslúži zážitok na mieru a preto ponúkam 3 plne prispôsobiteľné balíky, ktoré upravím presne podľa Vašej predstavy. Chápem, že fotenie je investícia a chcem sa uistiť, že za svoje peniaze dostanete služby najvyššej kvality. Každý balík má jedinečné vlastnosti a výhody. Či už hľadáte jednoduché ateliérové fotenie alebo komplexnejší balík, máme niečo pre vás. Čítajte ďalej, aby ste sa dozvedeli viac o našich balíkoch a našli ten ideálny, ktorý splní vaše predstavy.

Základný

100
  • Konzultácie pre prípravu na fotenie
  • 8 autorsky spracovaných fotografií vo farebnej aj čiernobielej úprave​
  • 2 outfity na fotenie (oblečenie, rôzne látky, doplnky)​
  • Trvanie fotenia: cca 1 hodina
  • Prenájom ateliéru
  • Doba spracovania do 3 týždňov

Stredný

150
  • Konzultácie pre prípravu na fotenie
  • 12 autorsky spracovaných fotografií vo farebnej aj čiernobielej úprave​
  • 3 outfity na fotenie
  • Tlačené fotografie (10x15 cm)
  • Trvanie fotenia: cca 1 hodina
  • Rôzne pozadia
  • Prenájom ateliéru
  • Doba spracovania do 2 týždňov
Obľúbený

Prémium

200
  • Konzultácie pre prípravu na fotenie
  • 16 autorsky spracovaných fotografií vo farebnej aj čiernobielej úprave​​
  • 3 outfity na fotenie
  • Tlačené fotografie (10x15 cm) + USB kľúč
  • Trvanie fotenia: 1,5 hodiny
  • Rôzne pozadia
  • Krátke video z fotenia
  • Prenájom ateliéru
  • Doba spracovania do 2 týždňov

Máte záujem o profesionálny styling a vizáž?

V našom ateliéri ponúkame službu profesionálneho stylingu + make up a účes priamo na mieste pred fotením. V prípade záujmu nás konaktujte pred rezerváciou termínu. Službu je možné zakúpiť pre ktorýkoľvek balík tehotenského fotenia.
Doplatok: 100€

FAQ

Najčastejšie otázky k tehotenskému foteniu

Profesionálne fotenie zachytí krásu a podstatu vášho tehotenstva. Je to nádherný spôsob, ako osláviť toto výnimočné obdobie vo vašom živote a vytvoriť si trvalé spomienky s partnerom. Fotografie sa môžu použiť aj na oznámenia, pozvánky na oslavu narodenia dieťaťa a na zdokumentovanie vašej cesty v tehotenstve.

Fotenie sa môže uskutočniť v našom štúdiu alebo na mieste, podľa vašich preferencií. Na výber máme množstvo krásnych a jedinečných prostredí vrátane prírodných exteriérových lokalít a nášho útulného ateliéru v centre Košíc. Dĺžka fotenia závisí od balíka, ktorý si vyberiete, ale zvyčajne trvá 1 až 2 hodiny.

Po fotení je prirodzené, že sa tešíte na konečné výsledky. Preto sa snažím poskytnúť rýchly čas realizácie, aby ste sa mohli čo najskôr tešiť zo svojich krásnych snímok. Zvyčajne sú upravené fotografie hotové do dvoch týždňov od dátumu fotenia.

Počet fotografií, ktoré dostanete, závisí od zvoleného balíka, ale zvyčajne sa pohybuje od 6 do 15 upravených snímok. Fotografie vám budú doručené v digitálnej podobe prostredníctvom online galérie, odkiaľ si ich môžete stiahnuť a zdieľať s rodinou a priateľmi. 

Najlepšie je naplánovať si tehotenské fotenie medzi 25. a 32. týždňom tehotenstva, keď je vaše bruško pekné a guľaté, ale predtým, ako sa budete cítiť príliš nepohodlne. Majte na pamäti, že tehotenstvo každej ženy je iné, a mali by ste si vybrať čas, ktorý vám vyhovuje.

V ateliéri máme vytvorený tehotenský šatník na fotenie, ktorý môžete použiť. Ideálne mi počas konzultácie pred fotením napíšte Vašu predstavu, aby sme naplánovali outfity. Šatník obsahuje rôzne rifle, nohavice, košele, šaty, spoločenské šaty, tylové látky, topy a podobne.

Ceny tehotenského fotenia začínajú od 100 eur. Ponúkame 2 balíky, ktoré nájdete vyššie v našej cenovej tabuľke.

Je pre mňa veľmi dôležité, aby bola atmosféra počas fotenia uvoľnená a aby ste sa cítili príjemne. Prevediem vás rôznymi pózami a uistím sa, aby bolo všetko veľmi prirodzené. Skúsenosti s fotením nie sú pre prirodzené krásne fotky vôbec potrebné.

fotenie v tehotenstve kosice

Príprava na tehotenské fotenie

Tehotenské fotenie je úžasná príležitosť zachytiť krásu a radosť tohto výnimočného obdobia vášho života. Príprava na fotografovanie zabezpečí, že všetko prebehne hladko a vy sa budete môcť uvoľniť a vychutnať si tento zážitok. Tu je niekoľko tipov, ktoré vám pomôžu pripraviť sa na tehotenské fotenie v Košiciach: 

Tehotenské fotky v Košiciach

Naše služby

Fotografovanie tehotných a novorodencov je výnimočný a intímny zážitok, ktorý zachytáva krásu a zázrak tohto neuveriteľného okamihu vo vašom živote. Či už chcete osláviť svoje tehotenstvo alebo zachytiť vzácne prvé okamihy svojho novorodenca, naše fotografické služby ponúkajú rôzne možnosti, ktoré vyhovujú vašim potrebám. Náš tím sa špecializuje na poskytovanie vysokokvalitných fotografických služieb, ktoré zobrazujú krásu tehotenstva a vzácnosť novorodencov. Ponúkame širokú škálu fotografovaní, vrátane fotografovania v štúdiu aj doma, ako aj fotografovania čerstvo po pôrode, aby sme zachytili vaše jedinečné okamihy.

Naše štúdio poskytuje príjemné a útulné prostredie, v ktorom môžeme vytvoriť úžasné materské zábery. Ponúkame aj fotenie doma, ktoré vám umožní zachytiť prirodzenú krásu vášho vlastného prostredia. Okrem toho ponúkame aj fotenia, ktoré sa konajú krátko po pôrode a zachytávajú prchavé okamihy prvých dní vášho bábätka. Nech už sú vaše preferencie akékoľvek, náš skúsený fotograf s vami bude úzko spolupracovať na vytvorení individuálnych a jedinečných snímok, ktoré si budete pamätať po celý život. Chápeme, že toto obdobie je pre vás a vašu rodinu výnimočné, a snažíme sa vám poskytnúť príjemný a uvolnený zážitok pri vytváraní krásnych spomienok – Tehotenské fotenie Košice

Prečo si vybrať Košice

pre vaše tehotenské fotky

Ak hľadáte ideálne miesto na zachytenie krásy vášho tehotenstva, nehľadajte nič iné ako Košice. Toto malebné mesto ponúka jedinečné kulisy pre vaše tehotenské fotenie s úžasnou architektúrou, krásnymi parkami a pôvabnými uličkami. Vďaka jedinečným vlastnostiam a pozadiu sú Košice ideálnym miestom pre vaše tehotenské fotenie. 

Či už hľadáte romantické, intímne prostredie alebo odvážne a dramatické pozadie, Košice majú čo ponúknuť. Vďaka dláždeným uliciam, historickým budovám a pôvabným uličkám tu nie je núdza o krásne a jedinečné miesta, z ktorých si môžete vybrať.

Dôležitosť zachytávania spomienok

Tehotenské fotenie Košice

Tehotenstvo je obdobie, ktoré sa fyzicky aj emocionálne mení. Vaše telo sa mení a vy sa pripravujete na jednu z najväčších úloh vo svojom živote – stať sa matkou. Tehotenské fotenie vám umožní zachytiť toto významné obdobie a navždy ho uchovať. Je to spôsob, ako sa pozrieť späť a pripomenúť si vzrušenie, očakávanie a lásku, ktoré vaše tehotenstvo sprevádzali. Tehotenské fotenie nie je len o zhotovovaní krásnych fotografií, ale aj o vytváraní spomienok, ktoré pretrvajú celý život.

Profesionálne fotografie vášho tehotenstva môžu byť aj skvelým spôsobom, ako nadviazať kontakt s partnerom a rodinou. Môžete ich zapojiť do fotenia a urobiť z neho výnimočný zážitok pre všetkých zúčastnených. Navyše sú tieto fotografie skvelým darčekom pre blízkych, najmä pre tých, ktorí nemusia byť počas tohto výnimočného obdobia prítomní. Tehotenské fotenie je skrátka spôsob, ako osláviť a uctiť si krásu tehotenstva, vytvoriť spomienky, ktoré pretrvajú celý život, a podeliť sa o toto výnimočné obdobie so svojimi blízkymi.

Tehotenské fotenie Marcela

Sme z celého priebehu fotenia aj z výsledku veľmi milo a príjemne prekvapení a všetkým váhavým párom odporúčame všetkými desiatimi ! 🙂

Musím povedať, že máme veľmi príjemnú skúsenosť s pani fotografkou Zuzkou. Sme maximálne spokojní s výsledkom jej práce, z výsledných fotografií sme boli nadšení. Na to, že sme obaja s partnerom išli na fotenie s obavami, že nie sme fotogenickí a nemáme skúsenosti s fotením -žiadnym -, atmosféra bola velmi uvoľnená, pani fotografka Zuzka je velmi sympatická a empatická, usmerňovala nás, a tým pádom z nás stres ihneď opadol.

Valikovci

Získajte svoj termín fotenia

Vyplňte formulár a ja sa Vám ozvem do 48h

TEHOTENSKÁ FOTOGRAFKA

Zachytávanie krásy materstva

Som vášnivá tehotenská fotografka so 7-ročnou praxou, ktorá sa špecializuje na zachytenie pozoruhodnej cesty materstva. Pôvodne módna fotografka, ktorej vlastná premena na matku vzbudila hlbokú vášeň pre materskú fotografiu. Verím v oslavu vyžarujúcej krásy, jemných kriviek a hlbokých emócií, ktoré prichádzajú s tehotenstvom.

Vytvorením príjemného a podporného prostredia sa snažím zachytiť autentické a nežné okamihy a spájať umeleckú kompozíciu s láskavosťou. S odhodlaním neustále sa profesionálne rozvíjať zostávam na úrovni najnovších techník a trendov. Je pre mňa cťou byť súčasťou vašej tehotenskej cesty a zaväzujem sa vytvárať cenné snímky, ktoré odrážajú jedinečnú krásu tejto výnimočnej kapitoly vášho života.