Sme profesionálna fotografická služba so sídlom v Košiciach, ktorá sa špecializuje na zachytenie autentických a nezabudnuteľných momentov vášho výnimočného dňa. Vieme zachytiť emócie, krásu a jedinečnú osobnosť vášho svadobného dňa prostredníctvom svojich objektívov. Chápeme, že každá svadba je jedinečná, a snažíme sa, aby naše fotografie túto jedinečnosť odrážali. Či už chcete tradičné pózy alebo úprimnejšie zábery, sme tu, aby sme pomohli uskutočniť vašu predstavu. Našim klientom sa snažíme poskytovať výnimočné služby, vysokokvalitné snímky a zážitok bez stresu. Vďaka dlhoročným skúsenostiam a vášni pre fotografovanie vám zaručujeme, že vaše spomienky na svadobný deň budú zachované nádherným a nadčasovým spôsobom. Kontaktujte nás ešte dnes a poraďte sa s nami, ako vám môžeme pomôcť urobiť váš svadobný deň nezabudnuteľným!

Naše služby

Svadobné a zásnubné fotenie v košiciach

Zásnubná a svadobná fotografia je dôležitým aspektom zachytenia krásnych okamihov lásky a záväzku medzi dvoma ľuďmi. Naše fotografické služby ponúkajú širokú škálu možností pre zásnubné a svadobné fotografovanie, či už uprednostňujete fotografovanie v ateliéri alebo fotografovanie v exteriéri na krásnom mieste. Zachytíme podstatu vášho príbehu lásky, od nežných okamihov zásnub až po čarovné spomienky na váš svadobný deň.

Úzko s vami spolupracujeme na vytvorení osobného zážitku, ktorý zachytí jedinečnú krásu vášho vzťahu. Či už hľadáte tradičné pózy alebo prirodzenejšie a úprimnejšie zábery, máme odborné znalosti a kreativitu, aby sme vám poskytli úžasné fotografie, ktoré si budete ceniť po celý život.

Okrem tradičných zásnubných a svadobných fotografií ponúkame aj kreatívne a jedinečné fotenie, ktoré zachytí váš príbeh lásky výnimočným spôsobom. Od zachytenia úprimných momentov vás a vášho partnera v prirodzenom prostredí až po umelecké zábery s jedinečnými pózami a rekvizitami – snažíme sa, aby vaše fotografie boli rovnako jedinečné a nezabudnuteľné ako váš príbeh lásky. Chápeme, že každý pár je iný, a úzko s vami spolupracujeme, aby vaše fotografie odrážali vašu osobnosť a štýl. Naším cieľom je zachytiť podstatu vášho vzťahu a radosť a vzrušenie z vášho výnimočného dňa a vytvoriť nadčasové spomienky, ktoré si budete pamätať celý život.

Fotograf Košice
Svadobné fotenie Košice

VÝHODNÉ BALÍKY FOTENÍ

Veríme, že každý klient si zaslúži zážitok na mieru, a preto ponúkame rôzne balíky, ktoré vyhovujú vašim potrebám. Chápeme, že fotografovanie je investícia, a chceme sa uistiť, že za svoje peniaze dostanete služby najvyššej kvality. Náš tím starostlivo pripravil tri rôzne balíky, z ktorých si môžete vybrať, pričom každý má jedinečné vlastnosti a výhody. Či už hľadáte jednoduché fotografovanie alebo komplexnejší balík, máme niečo pre vás. Čítajte ďalej, aby ste sa dozvedeli viac o našich balíkoch a našli ten ideálny pre svoje potreby.

Svadobné fotenie Košice

Kontaktujte nás

Kontaktujte nás ešte dnes a naplánujte si fotenie!

+421 948 279 976

fotografikosice@gmail.com

Mäsiarska 3/420, 040 01 Košice

Svadobné fotenie Košice: Naše služby v oblasti fotografovania svadieb a zásnub

Vieme, že láska je krásna vec, preto sa snažíme zachytiť tie najcennejšie okamihy vášho života. Naše služby fotografovania svadieb a žiadostí o ruku sú navrhnuté tak, aby vám pomohli vyrozprávať váš jedinečný príbeh lásky prostredníctvom úžasných a nadčasových snímok. Budeme s vami úzko spolupracovať, aby sme zabezpečili zachytenie každého detailu vášho výnimočného dňa. Zachytíme každý aspekt vašej svadby alebo žiadosti o ruku, od veľkých momentov, ako je prvý bozk a výmena sľubov, až po malé detaily, ako sú prstene a kvety. Veríme, že váš príbeh lásky je jedinečný, a naším cieľom je poskytnúť vám snímky, ktoré vám umožnia prežiť tieto výnimočné okamihy aj po rokoch.

Uchovávanie vzácnych spomienok: Dôležitosť svadobných fotografií

Váš svadobný deň je jedným z najvýnimočnejších okamihov vo vašom živote a je dôležité, aby bol zachytený tak, aby odrážal vašu lásku a šťastie. Svadobné fotografie nie sú len obrázky; sú to cenné spomienky, ktoré si vy a váš partner budete uchovávať do konca života. Ako fotograf chápem význam týchto spomienok a snažím sa ich zachytiť čo najautentickejšie a najkrajšie.

Svadobné fotografie sú investíciou do vašej budúcnosti. Sú časovou kapsulou, ktorá vám umožní znovu prežiť deň, emócie a lásku, ktorá vás obklopovala. Keď sa pozriete na svoje svadobné fotografie, prenesiete sa späť do tej chvíle a spomeniete si, ako ste sa v ten výnimočný deň cítili. Tieto fotografie sa stanú pamiatkou, o ktorú sa budete môcť podeliť so svojimi deťmi a vnúčatami a odovzdávať tak históriu vašej rodiny a príbeh lásky ďalším generáciám. Pomôžem vám zachytiť vaše výnimočné okamihy a uchovať ich na celý život.

Vaša vysnívaná svadba zachytená dokonale – prečo si vybrať práve nás?

Váš svadobný deň je jedným z najdôležitejších dní vo vašom živote a je nám cťou zachytiť každý krásny okamih. Dokážeme zachytiť čaro vášho výnimočného dňa a vytvoriť nadčasové a cenné spomienky, ktoré pretrvajú celý život. Veríme, že každá svadba je jedinečná, a venujeme čas tomu, aby sme pochopili vašu osobnú víziu a želania pre vaše svadobné fotografie. Naša pozornosť venovaná detailom a vášeň pre fotografovanie nás odlišuje od ostatných svadobných fotografov. So zameraním na autenticitu a rozprávanie príbehov sa snažíme zachytiť podstatu vášho príbehu lásky na každej fotografii.

Výber správneho fotografa pre váš svadobný deň je dôležité rozhodnutie a my sa snažíme, aby bol tento proces jednoduchý a bez stresu. Vďaka dlhoročným skúsenostiam a vášni pre zachytenie krásnych okamihov sme odhodlaní poskytnúť vám svadobné fotografické služby najvyššej kvality. Vyberte si nás pre svoj výnimočný deň a dovoľte nám vytvoriť krásne spomienky, ktoré si budete vážiť dlhé roky.

Recenzie

spokojných zákazníkov

Lenka O.

Od momentu, keď sme sa stretli, sme sa cítili pohodlne a dôverovali sme ich schopnosti zachytiť najdôležitejšie momenty nášho výnimočného dňa. Fotografie dopadli úplne úžasne a s kvalitou ich práce sme nemohli byť spokojnejší. Zachytili nielen veľké okamihy, ale aj malé detaily, ktoré si budeme vážiť celé roky. Vďaka ich profesionalite a jednoduchej povahe bol celý proces príjemný a bez stresu. Vrelo odporúčame služby každému, kto hľadá talentovaného a oddaného svadobného fotografa.

Často kladené otázky

Koľko fotografií dostaneme?

Počet fotografií, ktoré dostanete, závisí od zvoleného balíka. Na každej svadbe však garantujeme minimálne 400 fotografií.

Ako dlho trvá doručenie fotografií?

Snažíme sa dodať vaše fotografie čo najskôr, zvyčajne do 4-6 týždňov od dátumu svadby.

Ponúkate zásnubné fotenie?

Áno, zásnubné fotografovanie ponúkame ako súčasť niektorých našich balíkov alebo ako doplnkovú službu.

Poskytujete druhého fotografa?

Áno, môžeme ponúknuť druhého fotografa ako doplnkovú službu.

Aké sú vaše zásady týkajúce sa práv na obrázky a ich používania?

Naši klienti majú plné práva na osobné použitie svojich snímok. Na komerčné použitie snímok je však potrebný náš písomný súhlas.

Ako si môžeme rezervovať vaše služby?

Naše služby si môžete objednať vyplnením dopytového formulára na našej webovej stránke alebo nás môžete kontaktovať priamo.

Aké sú vaše storno podmienky?

Chápeme, že okolnosti sa môžu zmeniť, preto máme flexibilné pravidlá zrušenia rezervácie. Pri rezervácii požadujeme 50 % zálohu, ktorá je nevratná. Ak však potrebujete svadbu preložiť, budeme s vami spolupracovať pri hľadaní vhodného termínu.

Môžeme si na svadobné fotografie vyžiadať konkrétne zábery alebo pózy?

Rozhodne! Povzbudzujeme našich klientov, aby nám oznámili svoje predstavy a preferencie o svadobných fotografiách. Budeme s vami spolupracovať, aby sme sa uistili, že budú zachytené vaše želané zábery a že celkový štýl a dojem fotografií bude v súlade s vašou predstavou.

Môžete nám poskytnúť časový harmonogram svadobného fotografovania?

Áno, môžem vám pomôcť vytvoriť časový plán svadobného fotografovania na základe vašich konkrétnych potrieb a preferencií. To zabezpečí, že zachytíme všetky dôležité momenty a detaily vášho veľkého dňa.

Fotografie z nášho portfólia

Svadobné fotenia